Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Dr Recordà

cantautor 2.0

  • 0
    Mecenes
  • 0
    mensuals
  • 0.0
    total

Com neix una cançó? (III)

EXERCICI D'EXPERIMENTACIÓ #000 (III)

Aquest vídeo encara s'està processant
EXERCICI D'EXPERIMENTACIÓ #000 (III)
Aquesta és la tercera entrega de Com neix una cançó? i el seu corresponent exercici d'experimentació #000 que estem presentant per donar a conèixer la nostra música. Per tant, abans de tot, es recomana visualitzar la primera i la segona entrega per tal de comprendre l'evolució.
Un exercici d'experimentació musical pot resultar útil per explorar i fer música de manera experimental. Molts exercicis donen lloc al naixement de cançons.

En aquest exercici ja estem començant a descobrir el cos i l'ànima del que tot apunta serà una cançó atrevida. Tal i com anunciàvem en les darreres entregues, estem essent testimonis del procés creatiu que dóna vida a una cançó.

I en aquesta tercera entrega descobrirem el primer esbós d'una lletra que possiblement ens acompanyi durant la resta del procés creatiu.

Volem sentir la teva veu! participa i proposa camins d'exploració i experimentació creativa! Subscriu-te i digues la teva!

Pròximament donarem noves entregues.

Fins aviat!

Si no pots veure el vídeo aquí baix, clica en el següent enllaç: EXERCICI D'EXPERIMENTACIÓ #000 (III)
Estem en fase Beta. Si tens qualsevol incidència, escriu-nos a info@aixeta.cat